Er Jonas og jeg sammen den dag idag?

Er Jonas og jeg sammen den dag idag?

Jonas’s og mit forhold efter Mexico 😉

Forpremiere i Imperial

Forpremiere i Imperial

Da Jonas og jeg kom hjem fra Mexico var der et par ting vi skulle have snakket igennem.

Jonas fortalte mig alt hvad han havde lavet inde på hotellet, af hvad jeg ikke helt vidste af. – Eller jeg vidste godt tingene, men der kom flere detaljer på, og jeg forstod tingene bedre.

Det er jo ingen hemmelighed at jeg var rigtig glad for Jonas i Mexico, og var også glad for ham hjemme i DK. – Men det fungeret ikke imellem os, vi var alt for, forskellige.

 

Tema fest!

Tema fest!

Jonas og jeg har det rigtig godt sammen, selvom vi ikke er et par. Vi finder aldrig sammen, men vi er blevet utrolig gode venner, Jeg syntes Jonas er en dejlig dreng, og det er rart at jeg kan snakke med jonas, bare på venneplan, og at der ingen sure miner er. 

8 kommentarer

 • Nichlas

  Fuck du lækker og den røv!!!!!!!!! :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  hej Christel du er så super sej og cool, da du røg ud blev jeg rigtig sur men så kom du tilbage og det er rigtig godt for du er den jeg holder med jeg synes rigtig godt om dig du er sød venlig og den bedste elsker dit smil og du skal bare blive ved med at være den du er. Jeg ser pH hver dag men kun fordi du er med , jeg håber du nå langt som muligt ❤️❤️❤️❤️ kys Iben

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er den pæneste i verden og du er den der får mig lyst til at se paradise hotel det var et maridt da du kom ud jeg bliv glad og ikke kun glad men mega mega glad da jeg så du sad ved spise bordet du er den bedste elsker dig ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  Hej C
  Jeg ville lige starte med at sige jeg ser kun #ph for at se sej en tøs du seriøs er bliver smidt ud og kommer igen og igen hi5 tøs
  Vis jeg ku have inviteret dig ud og spise hade jeg sku også gjort det bare for at høre din mening og historie om alle de sjove ting der fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Christel, laver du ikke snart et nyt post 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Kære Christel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg synes at i er så søde sammen❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Du er helt klart min yndlings deltager i paradise ❤️ Jeg blev virkelig sur da du røg ud! ❤️ Så jeg er sur på Muniqe

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er Jonas og jeg sammen den dag idag?